Компанията Cree представи най-яркият Cree LED модул LMH2

Източник1: www.cree.com

Източник2: cxem.net

Новият светодиоден модул LMH2 със интензитет на осветеността 6000 лумена от компанията Cree се явява най-яркият в отрасъла модул, който гарантира качество на цвета повече от 90 CRI (коефициент на цветопредаване) при постоянна ефективност 85 лумена на ват в широк диапазон на цветовата температура (3000K, 3500K и 4000K). Безкомпромисното светодиодно решение се явява идеално за замяната на 100-ватовите металокерамични халогенни лампи в приложенията за високи тавани, като по този начин се консумират 30% по-малко енергия, има три пъти по-дълъг живот като осигурява едно постоянно включено и регулируемо осветление.

Семейството модули LMH2 на търговската марка Cree® се явяват единствените източници на светлина, които могато да осигурят такъв широк диапазон на осветеност в стандартния форм-фактор. Това позволява на производителите на осветителни тела да създадат цяла гама от продукти с една оптична конструкция. Осветителните тела на базата на светодиодния модул LMH2 позволяват също така на дизайнерите по света да осветяват пространствата с помоща на един източник на светлина с една осветителна технология, което помага да се елиминират проблеми, като например наситеността на светлината и допълнителната светлина, които възникват при използването на различните осветителни технологии.

Производителите на осветителни тела, които желаят могат да намалят времето от първоначалния замисъл на нов продукт до въвеждането му на пазара, могат също така да получат предимство от бюджетния, универсален драйвер LMD600 на компанията Cree, предназначен за управление на новия модул LHM2 със светимост 6000 лумена. Драйвера LMD600, който позволява намаляване на осветимостта до една ограничена мощност, която позволява да се изключи необходимостта от наличие на специален корпус или проводници с голямо сечение, осигурявайки по този начин гъвкавост в процеса на дизайн и осигурява ниската обща себестойност на системата за производителите на осветителни тела. Компанията Cree предлага допълнително широк асортимент от рефлектори, а така също съединители за цялото семейство светодиодни модули LMH2.

Цялото семейство LMH2 е достъпно в широк диапазон на интензитета на осветеност (от 850 до 6000 лумена) и цветова температура (от 2700 K до 4000 K), осигурява се ефективност до 108 лумена на ват и CRI повече от 90. Такива характеристики на постигана осветеност с опции за драйвер, включително цифрово-адресируем осветителен интерфейс (DALI) и възможност за сензорно затъмняване (т.нар. dimming) посредством сензора за допир с марка DALI®, позволяват на производителите на осветителни тела бързо и лесно да разширят своето портфолио. Модула LMH2 е проектиран да работи в продължение на 50,000 часа и притежава пет годишна гаранция от компанията Cree. Модулът LMH2 поддържа стандарта-UL и отговаря на последните международни стандарти и изисквания към безопасността.

>>> Datasheet